Z pivovaru Starobrno můžete zamířit autobusem zdarma na afterparty na Flédu

Brno, 30. srpna 2012 — V sobotu 1. září proběhne na Flédě afterparty ke Dni otevřených dveří pivovaru Starobrno. Letošní ročník dne otevřených dveří Starobrna se ponese ve slavnostním duchu. Brněnský pivovar totiž slaví své 140. výročí. Na oslavě nebude chybět ani Fléda, která v areálu pivovaru rozbije své podium. V průběhu soboty se na něm představí kapely Voodooyoudoo, Sunshine, Luno, Professor Leopard a na závěr Radium.nfo. Na hlavním podiu se pak můžete těšit na vystoupení kapel J.A.R., N.O.H.A., Mandrage, Čechomor a Vypsanou fixu.

Pubikum-koncert

Ani tím se ovšem hudební nabídka dne otevřených dveří nevyčerpává – po jeho skončení je připravena afterparty v klubu Fléda, kde zahraje pražského djského seskupení The Fakes, dále Michael Viktořík aka Vrtulník Michael V. z kapely J.A.R. a nakonec klubový rezident Matsuwa.

Vstup na afterparty bude zdarma a ani s dopravou si nebude potřeba dělat starosti: bude přichystána speciální kyvadlová doprava zadarmo vozící návštěvníky z Mendlova náměstí až na Flédu. Autobusy budou odjíždět ve 22.00, 22.15 a 22.30 hod.

Den otevřených dveří Starbrno 2012 – afterparty
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 1. 9. 2012
Start: 22:00 hod.
Zahrají: The Fakes, Michael V. (J.A.R.), Matsuwa
Vstupné: zdarma

(red), ilustrační foto: Kryštof Turek


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...