Koupaliště na Kraví hoře od 1. června otevře

Brno, 24. května 2020 – V pondělí 1. června otevře koupaliště na Kraví hoře. I letos bude pro návštěvníky k dispozici ranní plavání v úterý, čtvrtek a pátek od 7.00 hodin ráno, ostatní dny se areál otevírá od 9.00 hodin. Ukončení provozu bude každý den ve 21.00 hodin. Počet návštěvníků je omezen na 300 osob, a to včetně personálu koupaliště.

koupaliste kravi hora

„Návštěvníci se budou muset řídit aktuálními pokyny, které budou v rámci protivirových opatření nařízeny. Veškeré platné informace budou vždy k dispozici při vstupu a na vybraných místech v areálu,“ uvedla Kateřina Dobešová, vedoucí oddělení vnějších vztahů ÚMČ Brno-střed.

Kromě travnatých ploch určených pro slunění a odpočinek budou k dispozici také dva beachvolejbalové kurty a dvě hřiště s umělým povrchem pro aktivní návštěvníky. Renovací prošly obě skluzavky, které nyní mají kvalitní pryskyřicový povrch. Celý areál prošel kompletní desinfekcí a je připraven na provoz.

Krytá bazénová hala je aktuálně mimo provoz a bude otevřena koncem června. Probíhají zde nutné úpravy a opravy osvětlení a nerezových prvků ve vířivce.

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...