Ocenění pro turistický portál Go to Brno

Brno, 30. září 2014 - V rámci 10. ročníku soutěže Firemní médium roku získal ve srovnání městských turistických webů portál Go to Brno druhé místo. Do srovnání vstupovaly webové stránky všech krajských měst v ČR určené k podpoře turistiky. Hodnocena byla grafika, obsah a navazující služby.

web go to brno cz

„Podle zveřejněných výsledků po Praze se školní známkou 1,59 dostaly Olomouc i Brno shodně 1,88, s tím, že druhé místo má Brno mj. za lepší optimalizaci zobrazení na mobilech a tabletech,“ řekl Mgr. Ivo Bednář, projektový manažer portálu Go to Brno.

Portál má za cíl sloužit jako komplexní zdroj informací o Brně pro turisty, ale i pro brněnské rezidenty. Od března 2014 běží v ročním testovacím provozu, během nějž jsou postupně nasazovány jeho komponenty a mutace. Portál kombinuje vlastní obsah s převzatým, vkládat jej mohou také organizátoři akcí. Návštěvnost portálu od spuštění roste, v červenci dosáhl 27 tisíc návštěv.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...