Tipy pro úspěšnou rybářskou sezónu najdete na výstavě Rybaření

Brno, 3. března 2014 - Na začátku března se na brněnském výstavišti uskuteční další ročník prodejní Mezinárodní výstavy RYBAŘENÍ. Akce potrvá od 6. do 9. března a přinese nejširší přehlídku kompletního sortimentu rybářských potřeb v České republice. Novinky pro další sezonu, ale i tradiční sortiment budou prezentovat všichni významní dodavatelé a nejvýznamnější importéři rybářských potřeb na český trh.

rybar rybareni

Po celou dobu konání veletrhu je pro všechny návštěvníky výstavy připraven zajímavý doprovodný program, který zahrnuje i populárně-naučné přednášky předních osobností rybářského světa z oblasti kaprařiny, muškaření, přívlače, lovu v Česku i ve světě. A na koho se mohou milovníci rybaření těšit v tomto roce?

„Velkému zájmu návštěvníků se těší přednášky Jakuba Vágnera, který je tradičním návštěvníkem výstavy Rybaření a ve své přednášce nás zavede na své expedice. Na své nejzajímavější výpravy v roce 2013 nás s sebou zase vezme Darrell Peck - specialista na lov kaprů, který je jedním nejlepších kaprářů na světě,“ láká na některé z hostů Jana Tyrichová z Veletrhů Brno.

Doprovodný program zahrnuje také praktické ukázky – například nácvik nahazování při muškaření, dozvíte se také vše o porcování a filetování kapra. „Stranou nezůstanou ani zajímavé kuchařské recepty, ochutnávka rybích specialit nebo výstavka ryb,“ dodává Jana Tyrichová.

Všichni návštěvníci se budou moci také zúčastnit mnoha neobvyklých disciplín a vyhrát tak zajímavé ceny. Půjde například o soutěže o největšího a nejrychlejšího jedlíka rybích prstů, či "rybích" chlebíčků, soutěž v lámání prutů nebo poznávání a lovení ryb.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...