Navštivte tradiční cibulové slavnosti

Brno, 3. srpna 2011 - Ve městě Laa an der Thaya se ve dnech 19. - 21. srpna 2011 konají cibulové slavnosti, které nabízejí bohatý program. Mimo jiné si pochutnáte na regionálních specialitách, navštívíte trhy a budete svědky několika hudebních a tanečních vystoupení. Budete mít možnost vyzkoušet si horolezeckou stěnu, lukostřelbu a další nevšední zážitky. Nudit se rozhodně nebudete a večer můžete završit návštěvou místního pivovaru a ochutnávkou piva.

cibulove-slavnosti-01

Město Laa an der Thaya (Laa nad Dyjí) se nachází v dolnorakouském Weinviertelu na česko-rakouských hranicích jen 50 minut jízdy z Brna. Je vyhlášené především termálními lázněmi, do kterých v souvislosti s cibulovými slavnostmi bude možno získat zvýhodněné celodenní vstupné a zároveň volný vstup na cibulové slavnosti.

Region, v rámci kterého se slavnosti konají, je vyhlášený v pěstování cibule. cibulove-slavnosti-03Každoroční slavnosti se tak těší velké oblibě jak mezi místními obyvateli, tak návštěvníky z jiných zemí. Malá vzdálenost z České republiky vám přináší možnost zajímavě stráveného dne či celého víkendu. Slavnosti jsou určené pro celou rodinu - děti jistě ocení speciálně připravený program plný soutěží a her. Na cibulových slavnostech se nejen skvěle pobavíte, ale můžete se také zúčastnit prohlídek historické části Laa s průvodcem nebo autobusových výletů zdarma na rodinná cibulová pole a do vesniček Gaubitsch nebo Wildendürnbach, kde se dozvíte plno zajímavých informací o místním životě.

Kompletní program "Cibulových slavností 2011" najdete na adrese: www.zwiebelfest.at

Využijte výhodnou nabídku "Cibulová slavnost a relaxace v termálech Laa", kterou připravila turistická centrála Land um Laa pro české návštěvníky ve spolupráci s lázeňským komplexem Therme Laa. Nabídka je zaměřena na snížené celodenní vstupné do termálních lázní a volné vstupné na cibulové slavnosti. S využitím nabídky se vám po příjezdu dostane i příjemného přivítání a dostatek informací o cibulových slavnostech a termálních lázních.

Veškeré informace ke slavnosti a k programu Cibulových slavností a k nabídce zlevněného pobytu v termálech Laa jsou dostupné v českem jazyce u p. Findeis.
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo +43 (0) 2522 / 2501 - 52

cibulove-slavnosti-02


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF