Novým šéfem městských zastupitelů strany TOP 09 se stal Josef Drbal

Brno, 30. listopadu 2011 (MEDIAFAX) - Novým předsedou klubu zastupitelů TOP 09 v zastupitelstvu města Brna se stal Josef Drbal. Ředitel Nemocnice u Milosrdných bratří ve funkci nahradil starostu Ořešína Jana Levíčka, který v pondělí vystoupil ze strany, řekl ve středu krajský manažer TOP 09 Petr Štědronský. "Doktora Drbala zvolili do svého čela sami zastupitelé, jeho volbu doporučil zastupitelům také regionální výbor TOP 09 Brno-město," řekl předseda brněnské regionální organizace TOP 09 Jan Kacer.

top09_josef_drbal

Bývalý brněnský šéf TOP 09 Jan Levíček odešel ze strany po více než rok trvajících neshodách s některými spolustraníky. Ti mu vyčítali lobbyistickou minulost. Levíček svůj krok zdůvodnil údajným nedemokratickým fungováním brněnské pobočky své partaje, kterou spoluzakládal.

Šéf brněnské TOP 09 Jan Kacer odmítl, že se brněnské vedení strany chová nedemokraticky. "Nastavili jsme pravidla tak, aby jednání mezi členy strany byla demokratická a transparentní. Možnost vyjádřit se k čemukoliv mají všichni," řekl Kacer.

Jiří Nováček, foto: TOP 09

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...