Vaňkovka Fest vyvrcholí vystoupením Bárty, zahraje i MUCHA či 7KRÁT3

Brno, 12. července 2022 - Poslední týden Vaňkovka Festu nabídne divákům vystoupení dalších předních interpretů. Ve čtvrtek se v atmosférickém prostředí bývalé jeřábové dráhy představí výstřední brněnská formace MUCHA, o dva dny později pak hudebník s přezdívkou 7KRÁT3. Multižánrový festival v neděli uzavřou písně Dana Bárty, který divákům zahraje se svojí skupinou Illustratosphere.

festival koncert publikum

Zahájení posledního týdne Vaňkovka Festu obstará ve čtvrtek 14. července již téměř čtvrt století vystupující brněnská skupina Budoár staré dámy. Po ní se od 20:30 chopí mikrofonu provokativní písničkářka Nikola Muchová se svojí pseudopunkovou kapelou MUCHA.

V sobotu 16. července se divákům nejprve představí Karol Komenda, který právě vydal nový singl Back in time. Karol je rovněž jednou z výrazných tváří kapely Bena Cristovao. Večer pak prostor mezi Galerií Vaňkovka a Fait Gallery rozezvučí držitel ceny Anděl Štěpán Hebík, známý jako 7KRÁT3.

Letošní ročník Vaňkovka Festu nakonec uzavře v neděli 17. července svým nezaměnitelným hlasem zpěvák a textař Dan Bárta se skupinou Illustratosphere. Role předskokanky se téhož dne zhostí zpěvačka a pianistka Barbora Mochowa.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...