Nejvyšší soud v Brně potvrdil 13 let vězení ženě ze Vsetína za pokus o vraždu

Brno, 16. října 2012 (MEDIAFAX) - Nejvyšší soud odmítl dovolání čtyřiačtyřicetileté Ivety Blažkové, které tak potvrdil 13 let vězení za pokus o vraždu přítele. Rozhodnutí sdělil mluvčí Nejvyššího soudu Petr Knötig. NS rozhodl na začátku října v neveřejném zasedání. "Dovolání jsme odmítli jako neodpostatněné. Námitky dovolatelky byly bezdůvodné," uvedl Knötig.

Nuz-od-krve-v-ruce_thumb

Doplnil, že soudy se řádně vypořádaly se všemi důkazy. Žena se měla pokusit zavraždit přítele v prosinci 2010. Zasadila mu dvě rány nožem do hrudníku. Za to ji minulý rok v listopadu poslal Krajský soud v Olomouci na 13 let do vězení.

Dotyčná byla již dříve trestaná za těžké ublížení na zdraví a násilí proti skupině obyvatelů, z vězení byla podmínečně propuštěná předloni v únoru.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...