Technické muzeum zahájí v sobotu turistickou sezónu na mlýně ve Slupi

Brno, 9. dubna 2014 - V sobotu 12. dubna se v areálu Vodního mlýna ve Slupi od 10 do 17 hodin uskuteční akce s názvem Jaro na mlýně. Jedná se o první akci, která se v letošním roce koná na externích památkách TMB, a kterou zároveň bude zahájena turistická sezóna 2014.

Jaro na mlyne-2014-vodni mlyn ve slupi 13

Pro návštěvníky bude od 10 do 17 hodin v prostorách expozice připraveno několik stanovišť se zábavnými úkoly a drobnými odměnami pro ty, kteří splní všechny úkoly – to vše s tematikou jara, mlýnů a mlynářství.

Přijďte  přivítat do budovy renesančního mlýna jaro! Akce je určena pro širokou veřejnost, zejména pro rodiny s dětmi. Nebudete-li chtít soutěžit, mlýn je otevřen k prohlédnutí i vám. Čeká vás výtvarná dílnička, písničky o jaru a mlynářích, rozeznávání obilovin, povídání o mouce a mletí a další program. Mlýn bude otevřen návštěvníkům na základě zakoupení vstupenky dle regulérního vstupného.

Zdroj a ilustrační foto: TMB


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF