Zhrzený milenec zbil a ostříhal bývalou přítelkyni

Brno, 9. srpna 2011 (MEDIAFAX) - Osm let vězení hrozí sedmadvacetiletému muži, který v Brně zbil a násilím ostříhal svoji bývalou přítelkyni. Policejní mluvčí Andrea Straková v úterý řekla, že muž navíc vnikl do bytu dívky po lešení a oknem.

 

Nuzky

"Devatenáctiletou slečnu zde nečekaně ze zálohy napadl. Udeřil ji pěstí do obličeje a škrtil ji na zemi. Ostříhal jí také vlasy a vyhrožoval, že pokud někomu něco poví, tak ji zabije," řekla Straková.

 

Policejní hlídka pak v Jezuitské ulici v centru Brna muže zadržela. Policejní komisař pak podle Strakové zahájil jeho trestní stíhání pro zločin vydírání a přečiny porušování domovní svobody a omezování osobní svobody.

Soudce poslal násilníka do vazby. "V případě usvědčení mu hrozí až osmileté vězení," řekla Straková.

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...