Kam za vínem o víkendu 14. a 15. prosince?

Brno, 12. prosince 2013 – Předvánoční období je vždy doprovázeno vůní svařeného vína a dalších teplých nápojů. Chcete-li si jej ale zpříjemnit také dobrým vínem, můžete navštívit například akce v Týnci nebo Mikulově.

Vinex-degustace250

Víkend s mladými víny. Mikulov, Vinný sklep U Konšelů. Pravidelná vinařská akce, která probíhá až do 1. května 2014 po každý víkend od pátku do neděle v Mikulově. Přední místní vinaři nabídnou řízené ochutnávky mladých vín ročníku 2013 pro „zimní“ vinařské nadšence. Doporučuje se předem rezervovat místo. www.ukonselu.cz/kalendar-akci.

Ochutnávka mladých vín a zabijačkové speciality. Týnec u Břeclavi, sklepní areál Hradíštěk. Akce proběhne 14. prosince v Týnci a nabízí jedinečnou příležitost navštívit sklepy a ochutnat mladá vína místních vinařů. Podávat se budou zabijačkové speciality a zahraje také cimbálová muzika. www.vinari-tynec.cz.

Zdroj: Vína z Moravy, vína z Čech

 

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...