Nové hlasy ve vysílání Českého rozhlasu Brno

Brno, 11. února 2014 - Od začátku února slyší naši posluchači v ranním a odpoledním vysílání hlasy nových moderátorů. Jsou jimi Jarka Eliášová a Milan Noha. Během února se portfolio moderátorů ještě rozšíří o hlas Jarky Vykoupilové.

milan noha cesky rozhlas brno

Jarka Eliášová není v éteru žádným nováčkem. Deset let mluvila na posluchače z brněnského komerčního Rádia Petrov. Svým příjemným hlasem bude každý všední den od 5 do 9 hodin probouzet naše posluchače na jižní Moravě a ve Zlínském kraji v pořadu Dobrý den, Moravo! Je to sečtělá žena, která též pracovala jako knihovnice a vystudovala dramatickou výchovu. Divadlo má jako svého velkého koníčka. Působí v amatérském spolku Prádelna.

Po několikaleté přestávce se k posluchačům Českého rozhlasu Brno vrací Milan Noha, který předtím než z Brna odešel, provázel ranním vysíláním jedenáct let. Poté dva roky působil ve vedení Horáckých novin a přes moderování v sesterské Dvojce Českého rozhlasu se vrací do Českého rozhlasu Brno. „Návrat k mikrofonu do Brna je pro mě něco jako výhra v loterii. Splnil jsem si sen a teď bych rád plnil přání příjemných chvil s našim vysíláním posluchačům,“ upřímně se vyznává Milan Noha. Od pondělí do pátku od 13 do 16 hodin uslyšíte jeho hlas v magazínu Rendez-vous plném českých i světových evergreenů i moravských písniček a spoustou zajímavých hostů a informací.

Poslední jmenovaná, Jarka Vykoupilová, též působila v komerčním rádiu v Brně a její hobby je též divadlo. Jarku Vykoupilovou uslyšíte v úterním vysílání dopoledního pořadu Apetýt, kde se bude střídat s moderátorkou Monikou Brindzákovou, která již nebude průvodkyní ranním vysíláním. Další moderátorka Markéta Jetelová, kterou naši posluchači znají z Dobrého rána, Moravo!, bude tento pořad moderovat pouze v sobotu a v neděli.

Na četné žádosti posluchačů byla do vysílání zařazena i repríza ranního Deníčku Josefa Veselého ve všední dny ve 14.20 hodin.

Zdroj: ČRO Brno


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...