Vánoční zpívání s Českým rozhlasem Brno

Brno, 30. listopadu 2012 - V pondělí 3. prosince, jeden den po první adventní neděli, začíná v Českém rozhlase Brno tradiční Vánoční zpívání. Těšení na Vánoce si mohou především naši malí posluchači zpříjemnit zpíváním koled a vánočních písní živě ve vysílání Českého rozhlasu Brno.

klavir-klavesy-detail

Zazpívat si můžete v Českém rozhlase Brno třikrát denně ve všední dny v pořadech Dobré ráno (v 7.20 hodin), v Apetýtu (v 10.20hodin) a v Rendez-vous (ve 14.50 hodin) s použitím telefonních čísel 542 215 678 nebo 542 218 484.

„Zavolají-li posluchači do Českého rozhlasu Brno ve správný čas, mohou se potěšit nejen zpěvem svých dětí a vnoučat, ale navíc získat pěkný dárek pod stromeček,“ dodává k soutěži šéfredaktorka Hana Ondryášová. Pro zpěváčky máme připraveny poukázky do hračkářství a na dovolenou, čokolády a knihy. Vánoční zpívání bude ve vysílání Českého rozhlasu Brno až do 21. prosince.

Zdroj: Český rozhlas Brno


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...