Policisté zachránili život sebevrahovi, který se chtěl podřezat

Brno, 25. března 2012 (MEDIAFAX) – Brněnští strážníci v neděli pomohli zachránit život devětadvacetiletému muži, který ve svém bytě v centru města začal páchat sebevraždu. Na zoufalý čin svého známého upozornil strážníky soused z nájemního domu v Příkopě, řekla mluvčí městské policie Denisa Kapitančiková.

Nuz-od-krve-01_thumb

Když strážníci přišli k bytu, kontaktoval je čtyřiatřicetiletý muž. Hlídce pověděl, že mu jeho devětadvacetiletý kamarád řekl, že už rozhodně nehodlá dále žít. "Poté, co se strážníci přímo od zoufalého muže dozvěděli, že se již několikrát pokusil vzít si život a navíc zahlédli řeznou ránu na jeho ruce, rozhodli se přivolat na místo k posouzení jeho zdravotního stavu záchranáře," řekla Kapitančiková. Zdravotníci pak po prvotním ošetření na místě převezli muže na psychiatrické oddělení brněnské fakultní nemocnice.

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...