Policie ukončila vyšetřování vraždy spisovatelky Monyové

Brno, 28. prosince 2011 (MEDIAFAX) - Policie ukončila vyšetřování vraždy spisovatelky Simony Monyové, která letos 4. srpna zemřela v Brně-Obřanech. Od policie jsme převzali návrh na podání obžaloby, řekl ve středu mluvčí Krajského státního zastupitelství v Brně Hynek Olma. "Ukončili jsme vyšetřování a vše předali státnímu zastupitelství. Obviněný je ve vazbě," sdělila krajská policejní mluvčí Petra Vedrová.

Nuz-od-krve-v-ruce

Státní zastupitelství návrh přijalo. "Přijetí potvrzuji, ale obžaloba zatím nepadla. Vše se bude řešit až po Novém roce," uvedl Olma.

Tragédie se stala 4. srpna v rodinném domě v Brně-Obřanech. Monyová, kterou proslavily ženské romány, zemřela po sérii bodných ran. V polovině srpna policisté obvinili z vraždy jejího manžela Borise Ingra, který byl po činu v nemocnici kvůli zraněním, neboť se sám pravděpodobně pobodal a snažil se zabít skokem z okna. V současnosti je ve vazbě.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...