V Olympii otevřela kavárna Starbucks

Brno, 23. prosince 2014 – V nákupním centru Olympia otevřela 19. prosince první pobočka kavárny Starbucks v Brně. Její interiér je inspirován konceptem tradičních kaváren a kombinuje klasickou atmosféru s moderní funkčností.

starbucks

„Otevřením kavárny v brněnské Olympii jsme velice potěšeni, protože se tak dostáváme blíže místním příznivcům naší kávy, kteří náš příchod netrpělivě očekávali. Jsme rádi, že po kavárnách v Praze a Ostravě je další lokalitou právě Brno a věříme, že zde budeme mít úspěch," uvedl Brian Aherne, regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a dodal: „Důležitou součástí filosofie Starbucks je podpora komunitních aktivit, proto jsme rádi, že můžeme navázat na spolupráci s Českým červeným křížem také v Brně a rozšířit tak naši úspěšnou součinnost s pražskou a ostravskou pobočkou."

Základní prvek interiéru tvoří dřevo doplněné o kovové prvky a grafické designy s kávovou tématikou umístěné na stěnách. Tato kombinace vytváří prostředí, které skvěle doplňuje a vyzdvihuje koncept tzv. třetího místa, jako místa mezi domovem a prací, kde můžete relaxovat, vychutnávat si svůj oblíbený nápoj či se setkávat s přáteli a obchodními partnery.

Kavárna se nachází v přízemí obchodního centra u vstupu od dětského hřiště a je rozdělena do dvou podlaží. Její kapacita činí 72 míst a otevírací doba je denně od 9 do 21:30 hodin. Zákazníky bude obsluhovat tým čítající 15 zaměstnanců. Stejně jako ve všech ostatních kavárnách Starbucks i v této budou mít hosté k dispozici bezplatné wifi připojení. Nabídka bude standardní jako v ostatních kavárnách v České republice.


Související články:

Komentáře 

 
-1 #2 Katka 2015-01-20 14:31
Musím souhlasit. Ceny jsou celkem vysoké. Jejich kafe si většinou dávám jen na dovolené, kdy si zakazuju přepočítávat "na naše".
 
 
-1 #1 Lucka Vol. 2015-01-16 14:01
Jejich kávu mám ráda, jejich ceny už méně :)
 

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...