V Brně otevírá pátý klub Business for Breakfast

Brno, 18. června 2012 – Již pátý klub Business for Breakfast v Brně zahájí provoz v Líšni. Členové klubu z řad podnikatelů a manažerů se budou nově scházet v líšeňské restauraci Havana. Příznivci obchodních snídaní z celé České republiky se při příležitosti otevření nového klubu potkají v Brně na jazzovém večírku Jazz for Business. Ten se uskuteční v úterý 19. června v restauraci Hansen, kde zahraje uznávaný bluesový kytarista Paul Batto Jr. Cílem klubů je pomoci členům navazovat nové obchodní kontakty.

kafe

„Díky vzniku nového klubu pokrýváme i východ Brna, kde doposud žádný klub Business for Breakfast nebyl. Potenciál Líšně je velký. S rozjezdem tamního klubu nám pomáhají naši byznys partneři, kterým se myšlenka zalíbila a svou aktivitou vznik líšeňského klubu vlastně zapříčinili," uvedl Michal Hrubý, regionální ředitel Business for Breakfast. „Při příležitosti otevření nového klubu se v Brně uskuteční celorepublikové setkání našich členů. Akce Jazz for Business se koná již podruhé. Představuje tak neformální příležitost setkání podnikatelů ze všech koutů republiky," doplnil Hrubý.

Kluby Business for Breakfast jsou otevřené obchodníkům, majitelům firem, manažerům a dalším profesionálům, kteří chtějí aktivně spolupracovat s podobně naladěnými kolegy a hledají příležitosti pro rozvoj svého byznysu. Členové se obvykle potkávají jednou za dva týdny. Schůzky se konají v ranních hodinách, aby setkání nenarušila pracovní program jednotlivých účastníků.

V Brně klubů Business for Breakfast zřejmě ještě přibude. Do příštího léta chtějí organizátoři jejich současný počet zdvojnásobit. „Celkový potenciál pro Brno je kolem 40 klubů. Příští rok v květnu by jich mělo být deset. Naplnění celkového potenciálu pak plánuji do pěti let," sdělil Hrubý ze sdružení Business for Breakfast. „V pěti současných klubech je dohromady kolem 65 členů. Na jednotlivá setkání však již zavítalo několik stovek hostů," dodal Hrubý.

Kluby Business for Breakfast mají přinést svým účastníkům kontakty, zakázky i důležité zkušenosti, které získají při pravidelně pořádaných obchodních snídaních. Členové Business for Breakfast se v Brně scházejí již od léta 2010. Postupně vznikly dva kluby v hotelu Voroněž a dva v restauraci Hansen.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...