Firmy i jednotlivci mají poslední týden na přihlášení do akcelerátoru StarCube

Brno, 3. srpna 2012 – Čtvrtý ročník prvního českého startup akcelerátoru StarCube dosud zaujal 25 projektů. Registrace poběží ještě týden a týmy s konkrétním nápadem i jednotlivci, kteří se chtějí podílet na projektu někoho jiného, se tak mohou přihlásit do 10. srpna. Podzimní StarCube akcelerátor se uskuteční od poloviny září do začátku prosince a účast v něm je stejně jako v minulých ročnících zdarma.

StarCube_Space

Dosud registrované projekty pokrývají širokou škálu témat a oborů. Některé zaujmou fanoušky balónového létání nebo paraglidingu, jiné jsou naopak zaměřeny na oblast práva či bezpečnosti. Šanci mají rovněž zájemci, kteří vlastní tým nevytvořili, ale rádi by se zapojili. „Takovým uchazečům se nabízejí zajímavé možnosti. Do StarCube se přihlásily například dva výzkumné týmy ze Středoevropského technologického institutu. Hledají přitom právě schopné projektové manažery," uvedl Michal Hrabí, manažer JIC Startup programu. „Registroval se nám i jeden zajímavý tým z Rumunska, ten jsme ale směrovali do jarního běhu 2013, který se uskuteční celý v angličtině," doplňuje Hrabí.

Registrace je otevřena do 10. srpna na oficiálních stránkách StarCube. Pokud přihlášený postoupí do druhého kola, předloží stručný životopis a anotaci projektu. Vybraní účastníci pak budou pozváni na osobní setkání na StarCube Jam.

Účastníci akcelerátoru mají možnost konzultovat se zajímavými osobnostmi české i zahraniční podnikatelské scény a získat tak praktické informace o podnikání. Po celou dobu také mohou využívat StarCube Space – společný kreativní prostor - a čekají je další benefity. Minulých ročníků se zúčastnily například projekty GINA Software či CUPTech. Po absolvování programu mají nově vzniklé společnosti možnost ucházet se o vstup do JIC Innovation parku, kde jsou či byly firmy jako Y Soft Corporation, Freedomky, Westcom s Webnodem a další.

zdroj: TZ JIC


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Veletrhy, konference a semináře

<<  Září 2021  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Nejbližší akce
25.05. MINERÁLY BRNO 2024..
04.06. URBIS 2024..

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF