V Avionu vystavují desítky soch z kultovních Star Wars

Brno, 6. května 2018 – Darth Vader i mistr Yoda zamířili do jihomoravské metropole! A prohlédnout si třicet soch a byst ze Star Wars mohou všichni, kdo navštíví tento měsíc AVION Shopping Park Brno. Odstartovala zde totiž jedinečná výstava, která potrvá až do 25. května.

star wars brno avion

„Kromě oblíbených postav čeká na návštěvníky soutěžní kvíz, ve kterém každého z účastníků odměníme plackou s tématikou Star Wars,“ láká na akci marketingová manažerka AVIONu Brno Kateřina Kafoňková. Vstup na výstavu je pro všechny zájemce zdarma.

Během výstavy navíc proběhne losování o celkem 40 vstupenek do kina. „Každý týden budeme z odevzdaných kvízových odpovědí losovat 5x2 vstupenky do kina, vždy to bude z odpovědních lístků nashromážděných za ten konkrétní týden,“ doplnila Kateřina Kafoňková.

Na výstavě lidé uvidí bysty nejznámější postav v měřítku 1:1 z této kultovní filmové série. Bysty doplní také sochy, které jsou v měřítku 1:4.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...