Kroužkobraní nabídne přes 60 tipů, jak smysluplně trávit volný čas

Brno, 4. září 2019 – Nadchnou mé děti spíše sportovní, nebo umělecké kroužky? Mají se svým koníčkům věnovat pouze rekreačně a pro pobavení či naopak na vrcholové úrovni? A jaké volnočasové aktivity jsou v Brně pro děti vlastně k mání? Nejen na tyto otázky odpoví již 14. ročník Festivalu zájmových kroužků Kroužkobraní, který se uskuteční v neděli 8. září od 10 do 18 hodin v brněnském AVION Shopping Parku. Ojedinělá akce nabídne na jednom místě představení více než 60 uměleckých, sportovních či jazykových kroužků.

krouzky krouzkobrani brno 2019 avion shopping park

Druhá zářijová neděle v AVIONu bude nabitá pestrou škálou ukázek volnočasových činností pro děti všech věkových kategorií. Na návštěvníky čeká řada praktických ukázek, podrobné informace o jednotlivých kroužcích či možnost osobně se pobavit s jejich lektory a trenéry.

„Prezentace kroužků budou probíhat jak v pasáži nákupního centra, tak i na venkovní ploše, a jejich nabídka bude opravdu pestrá. Zájemci z řad rodičů a dětí zde naleznou nejen ‚tradiční‘ sportovní aktivity jako fotbal a hokej, ale například i kroužky zaměřené na tanec, vědecké pokusy, včelaření, šachy nebo hru na ukulele,“ uvedla marketingová manažerka AVIONu Kateřina Kafoňková.

Návštěvníci se mohou těšit i na setkání s populárními osobnostmi. „Ve 12 hodin odstartuje Freestyle fotbal show Honzy Webera, ve 14 hodin přivítáme na programovém podiu zpěvačku Ilonu Csákovou a v 17.30 rozbubnuje nákupní pasáž bratrské duo YesBrothers,“ dodala Kafoňková s tím, že celou akcí bude provázet moderátorka TV Nova Inna Puhajková.

Na všechny příchozí také čeká tombola, která se bude losovat hned dvakrát, a to ve 14.30 a v 18 hodin. V ní budou návštěvníci moci vyhrát smartphone, psací stůl IKEA nebo třeba vstupenky do Aqualandu Moravia.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...