Kohoutovický aquapark oslaví v sobotu 6. narozeniny

Brno, 13. dubna 2016 - V sobotu 16. dubna proběhne oslava 6. narozenin otevření kohoutovického aquaparku. Připraven je bohatý doprovodný program s plaveckými závody dětí i rodičů. Děti do 15 let budou mít vstupné zdarma. Oslavy budou probíhat ve znamení závodů a soutěží.

deti plavani aquapark

Od 9 hodin se mohou zapojit nejmladší děti do „srandazávodů“ v relaxačním bazénu. Čeká je závod o nejrychlejšího plavce s plaveckými pomůckami nebo mistrovství ve sjezdu tobogánu. Od 10:30 hod budou soutěžit v plavání starší děti v 25metrovém bazénu. Zapojeni do závodu budou i rodiče. Akci uzavře plavecká exhibice trenérů Plavecké školy Brno a vyhlášení výsledků závodů. Na všechny účastníky závodu čeká drobné občerstvení a malé překvapení.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF