Mezinárodní den průvodců oslaví v Brně prohlídkami zajímavých pamětihodností

Brno, 22. února 2012 – Turistické informační centrum připravilo pro veřejnost společně s Asociací průvodců ČR již na tento víkend 25. – 26. února řadu tematických prohlídkových okruhů s kvalifikovanými průvodci. Akce se koná u příležitosti Mezinárodního dne průvodců. Slavnostní zahájení se bude konat v sobotu v 10 hodin na nádvoří Nové radnice. Odtud budou jednotlivé skupiny vedené kvalifikovanými průvodci vycházet.

pruvodce

Zájemci si mohou vybrat ze široké nabídky okruhů, během nichž se mohou podívat do interiérů zajímavých objektů jako jsou kostely, chrámy, židovská synagoga, Schrattenbachův palác, Dům umění nebo nově zrekonstruovaná brněnská hvězdárna. Vstupenky na jednotlivé okruhy jsou k dostání v pokladnách brněnského podzemí a v Mincmistrovském sklepě na Dominikánském náměstí. Počet míst na jednotlivé prohlídky je omezený. Zbývající vstupenky je možné zakoupit na stejných místech i v den konání prohlídek. Jednotné vstupné je 30 Kč, děti do 15 let, a lidé se ZTP se mohou zúčastnit zdarma.

Zdroj: TIC


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...