Kriminalisté pozatýkali narkomany, kteří systematicky vykrádali brněnské obchody

Brno, 7. září 2011 (MEDIAFAX) - Brněnští kriminalisté pozatýkali trojici drogově závislých zlodějů, kteří systematicky vykrádali obchody v centru Brna. Policejní mluvčí Pavel Šváb ve středu agentuře řekl, že muži ve věku od 19 do 33 let mají na svědomí několik desítek krádeží se škodami přesahujícími 600 tisíc korun.

zlodej-pacidlo250

"Při vloupáních zloději brali veškerý sortiment - platební karty, mobily, osobní doklady, videokamery, počítače, pokladny i pokladničky, řetízky, náušnice, sluneční i dioptrické brýle, ale i pásek k norkovému kožichu potraviny, lihoviny, energetické nápoje a samozřejmě také peníze," vypočítal Šváb.

Ukradené peníze utratili podle policistů za vlastní živobytí a drogy. "V případě usvědčení jim hrozí až pětiletá vězení," dodal policejní mluvčí.

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...