Sháníte originální dárek pro děti? Věnujte jim strom

Brno 29. května 2011– Hledáte netradiční a zároveň prospěšný dárek ke Dni dětí, za vysvědčení, k promoci, narozeninám nebo jen pro potěšení? Kupte svým blízkým darovací certifikát, díky kterému přibude do české krajiny či města strom nebo stromek. Certifikáty nově nabízí Nadace Partnerství a jejich plnou výši ceny pak použije na výsadbu a ochranu stromů.

 

strom3

Cena certifikátu je dvě stě, tisíc nebo dva tisíce korun v závislosti na velikosti sazenice a místě vysazení.

Darovací certifikát je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí pro sebe či druhé vysadit strom, ale neví jak, kde nebo jim chybí potřebný čas. Zakoupením certifikátu věnují peníze Nadaci Partnerství, která jimi podpoří vybrané projekty výsadeb a ochrany dřevin. „Stromy a stromky pak vyrostou v alejích kolem cest, v parcích, obecních sadech, v zahradách škol a školek, zkrátka všude, kde lidem chybí a kde jsou potřeba. Navíc je vysadí místní nadšenci, takže bude o jejich budoucnost dobře postaráno,“ vysvětluje Lenka Vodičková z Nadace Partnerství.

Zájemci si mohou vybrat mezi poukazy Stromek do krajiny v hodnotě dvě stě korun, Strom do krajiny za tisíc korun nebo Strom do města za dva tisíce korun podle toho, kde chtějí nechat strom vysadit. Všechny darovací certifikáty jsou vytištěny na recyklovaném papíře a stvrzeny vlastnoručním podpisem ředitele Nadace Partnerství Miroslavem Kudratou. Zakoupit je mohou osobně v sídle nadace, na vybraných akcích (například 16. června na pražském Ekofestivalu) nebo v internetovém obchodě na http://eshop.nadacepartnerstvi.cz/.

Nadace Partnerství má s výsadbou a ochranou stromů dlouholeté zkušenosti. „Za dobu své existence jsme vysázeli desetitisíce dřevin po celé České republice. Pokud by se všechny uspořádaly do jedné řady, vznikla by dlouhá alej, která by mohla například lemovat cestu z Brna až do Karlových Varů,“ dodává Lenka Vodičková.

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...