Novým sportovním ředitelem fotbalové Zbrojovky Brno se stal Zdeněk Kudela

Brno, 1. listopadu 2011 (MEDIAFAX) - Novým sportovním ředitelem druholigového fotbalového klubu FC Zbrojovka Brno se stal Zdeněk Kudela, který v této pozici nahradil Richarda Dostálka. Podle úterních zpráv na oficiálních stránkách klubu však Dostálek bude ve Zbrojovce pokračovat v jiné pozici.

1FC_Brno-Zbrojovka-travnik250

Zkušený fotbalový funkcionář Zdeněk Kudela v minulosti vykonával šest let funkci generálního sekretáře ve Slavii Praha, poté byl osm let sportovním ředitelem v Mladé Boleslavi a naposledy působil jako generální ředitel ve Viktorii Žižkov.

"Ve fotbale už působím dvacet let, takže mám poměrně bohaté zkušenosti. Nepřišel jsem do Brna s tím, že bych tady měl někoho poučovat, jak se má pracovat. Majitelé klubu však zřejmě cítí, že bych mohl Zbrojovce pomoct," uvedl Kudela. Zbrojovka je po 13 zápasech druhé ligy až na 14. místě tabulky a pohybuje se těsně nad sestupovým pásmem. Brno přitom v létě spadlo z Gambrinus ligy.

Kudelův předchůdce ve funkci sportovního ředitele Richard Dostálek by měl v brněnském klubu působit i nadále, jeho funkce dostane konkrétní podobu v nejbližších dnech.

Jiří Štádler

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...