Víkendové zápasy finále bassebalové extraligy odehrají Draci s polařem Ondráčkem

Brno, 7. října 2011 - Víkend na Kraví hoře nabídne další dvě utkání finále baseballové extraligy. Po zranění Karla Hrušovského kouč Draků Arnošt Nesňal povolal z Oklahomy zadního polaře Michala Ondráčka.

baseball_zdroj_draci.cz

„Volal mi hned po nedělním zápase, jestli nechci přijet, já jsem sledoval sobotní zápas v televizi a ani na moment jsem neváhal,“ říká Ondráček. „Trenér na škole mi řekl, že po baseballové stránce mu nevadí, když odjedu, jediným problémem že bude škola, ale tam to zvládám. Jsem docela napřed, přeci jen jsem už studoval dva roky na vysoké škole v Česku“, dodává Ondráček. Draci vyběhnou o víkendu na hřiště k zápasům číslo tři a čtyři i s Ondráčkem v sestavě, který letos odehrál za draky v extralize celkem 25 zápasů, pálil s průměrem .368, připsal si čtyři dvoumetové odpaly, dva trojmetové a jeden homerun. Zvládl ukrást celkem 11 met.

(red), foto: draci.cz


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...