Fotbalisty brněnské Zbrojovky prověří v přípravě tři prvoligové celky

Brno, 22. června 2011 (MEDIAFAX) - Dva účastníci nejvyšší slovenské soutěže a nedávný soupeř v Gambrinus lize Bohemians 1905 prověří během letní přípravy fotbalisty Zbrojovky Brno, kteří na jaře sestoupili do druhé ligy. Moravský klub o tom informoval na svých oficiálních internetových stránkách.

fotbal-balon-rozhodci250_thumb_thumb

Svěřenci trenéra Reného Wagnera by měli před startem soutěže odehrát sedm přípravných zápasů a utkání prvního kola Ondrášovka Cupu, které je naplánováno na sobotu 30. července.

Během přípravného období čeká fotbalisty Zbrojovky v červenci týdenní soustředění v Luhačovicích. Klub zatím jedná o soupeři, s nímž se v lázeňském městě utká.

Jména ostatních protivníků jsou už známá. Nejzajímavější duely čekají brněnský tým proti dvěma slovenským prvoligovým celkům ze Senice a Dunajské Stredy. Jediné přípravné utkání odehraje Zbrojovka na svém stadionu, kde změří síly s pražskými Bohemians 1905.

První zápas čeká Wagnerovo mužstvo v neděli 26. června od 17.00 ve Šlapanicích, kde se střetne s domácím výběrem v rámci oslav 90. výročí založení klubu SK Šlapanice.

Plán letní přípravy Zbrojovky Brno:

  • 26. června - 17.00: SK Šlapanice - Zbrojovka Brno
  • 28. června - 17.00: Zbrojovka Brno - MFK Zemplín Michalovce (Ivančice)
  • 2. července - 17.00: Zbrojovka Brno - DAC 1904 Dunajská Streda
  • 6. července - 18.00: FK Senica - Zbrojovka Brno
  • 9. - 15. července: soustředění v Luhačovicích (jedno utkání, soupeř v jednání)
  • 15. července - 11.00: Zbrojovka Brno - Bohemians 1905
  • 23. července: HFK Olomouc - Zbrojovka Brno

 

Petr Říha

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...