Kandidátka do Senátu Slavíková sází na reklamu na tramvajích a trolejbusech

Brno, 10. září 2012 (MEDIAFAX) - Na mobilní billboardy na tramvajích a trolejbusech vsadila při senátní kampani Stanislava Slavíková (ČSSD). Peníze na propagaci půjdou do dopravního podniku a ne soukromým agenturám, řekla v pondělí kandidátka za Brno-střed, Kohoutovice, Nový a Starý Lískovec.

cssd_stanislava_slavikova

Dvaapadesátiletá Slavíková je předsedkyní jihomoravské centrály Českomoravské komory odborových svazů a krajskou zastupitelkou. V případě zvolení do senátu se podle svých slov chce kromě jiného věnovat prosazování zvýšení mzdy zaměstnanců a formou majetkových přiznání bojovat proti korupci. Mezi priority zařadila i přijetí zákona o registračních pokladnách. "Ráda bych se zasadila také o důstojné stáří spoluobčanů," řekla.

Jako odborářka hodlá Slavíková ovlivňovat situaci na trhu práce. "Ohrožení jsou především lidé nad padesát let, ženy po mateřské dovolené a absolventi," řekla.

Stranou zájmu senátní kandidátky nezůstala ani zdravotnická problematika. Platit za zdraví je podle ní nedůstojné. "Lidé, kteří si platí zdravotní pojištění, mají nárok na to, aby jim také byla poskytována," prohlásila. Slavíková hodlá v případě zvolení do horní parlamentní komory bojovat i s lichvou. Jiný právní rámec než dosud by podle ní mělo mít například vybírání pokut za černou jízdu v hromadné dopravě. "Systém by neměl lidi likvidovat," zdůraznila.

Jiří Nováček, foto: Stanislava Slavíková, zdroj: slavikova.info

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...