Podle primátora Onderky by zemi prospěly předčasné volby

Brno, 19. dubna 2012 (MEDIAFAX) - České republice by prospěly předčasné parlamentní volby. Velké politické divadlo, které předvádějí koaliční strany, už definitivně přestalo bavit všechny občany v zemi, řekl ve čtvrtek brněnský primátor Roman Onderka (ČSSD). Brněnského primátora překvapily názory vládních politiků a komentáře některých médií, že se vlastně nic nestalo, že vládní krize neexistuje a že koaliční smlouva funguje. "Strany přitom předvádějí obrovské politické divadlo, ze kterého je člověku smutno," řekl Onderka.

Onderka-Roman-zdroj-www.romanonderka.cz-03

Nejméně jedna vládní strana podle něj už nemá tu sílu v poslanecké sněmovně, jakou měla při podpisu koaliční smlouvy. "Z toho mi logicky vyplývá, že koaliční smlouva přestala fakticky existovat, i když ji má pan premiér asi schovanou někde v šuplíku," dodal brněnský primátor. "Této zemi by opravdu prospěly předčasné volby," zdůraznil Onderka.

Jiří Nováček, foto: Roman Onderka, archiv romanonderka.cz 

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...