Prázdniny v Kuřimi završí rockový Handec Fest

Kuřim, 14. srpna 2014 – Další ročník rockového Handec Festu je naplánován na poslední prázdninovou sobotu 30. srpna. Na nádvoří kuřimského zámku vystoupí sedm živých kapel, od revivalů až po populární kapelu Sto zvířat nebo nestárnoucí legendu Abraxas. Rockové rozloučení s prázdninami bude obohaceno odpoledním rodinným programem.

handec

Hudební program otevře vlídný písničkář Pavel Helan, známý také jako finalista soutěže Česko Slovensko má talent. Vedle výborných revivalů je lákadlem festivalu česká populární sestava Sto zvířat. Kapela v rytmu ska zahraje hlavně ze svého posledního alba Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách. Pomyslným vrcholem pak bude vystoupení rockové legendy Abraxas s kytaristou a skladatelem Slávkem Jandou, které na české rockové scéně působí už 40 let.

Odpoledne pro rodiny s dětmi

Kulturní akce je podporována městem Kuřim a organizována házenkáři Sportovního klubu Kuřim, kteří chtějí oslovit také rodiny s dětmi. Pestrý program proto doplňují dětské atrakce a odpolední program začne představením pro děti, které je plné písniček z autorské dílny loutkového Studia Lídy Trnkové a sklízí u dětí úspěch už 25 let. Program obohatí také vystoupení dětí z taneční skupiny Magic Free Group, která má na svém kontě řadu mezinárodních úspěchů. Vstup na akci je pro děti do 12 let zdarma.

Handec Fest loni přilákal na dva tisíce návštěvníků. Jak to na akci vypadalo minulý rok, se můžete podívat na serveru Youtube ZDE. Více informací je k dispozici na facebookových stránkách Handec Festu.

foto: archiv pořadatelů

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF

Kulturní akce v Brně

<<  Březen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Žádné události