Slovenská kapela Bloom završí svoje klubové turné ve Staré pekárně

Brno,15. května 2014 - Čtyři sympatičtí hudebníci v čele s rusovláskou Barborou Drahovskou odehrají poslední koncert svého turné k debutovému albu "Let the good days come" již tuto sobotu 17. května v klubu Stará pekárna v Brně.

Bloom stara pekarna Brno

"Do Brna se hodně těšíme, protože koncerty v Čechách a obzvlášť na Moravě mají vždy speciální atmosféru," prozrazuje zpěvačka kapely Bloom těsně před koncem prvního turné. "Kromě toho, že jsme se lépe sehráli a zas o něco lépe poznali, získali jsme mnoho zkušeností, zážitků a nových známosti. Hudba je úžasná a živé koncerty nás baví nejvíc. Vlastně kvůli nim se muzice věnujeme. Upřímné reakce našich posluchačů nás nesmírně nabíjejí,“ hodnotí pozitivně turné zpěvačka Barbora Drahovská.

V Brně Bloom zahrají svůj hodinu a půl dlouhý program, při kterém zazní, jak písně z desky, tak i některé, které se z dramaturgických důvodů na album nevešly. V průběhu večera zazní i několik převzatých známých písní. „Živé koncerty našim skladbám prospívají. Přibrali jsme hráče na klávesy a díky němu hrajeme s větší lehkostí. Navíc návštěvníci koncertu mohou vidět, jak se usmívám,“ zve Barbora všechny Brňany do Staré pekárny.

Tvorba kapely Bloom je ovlivněna mnoha hudebními styly, ale přesto je rozpoznatelná na první poslech. Je intimní, místy melancholická, tajemná a rozhodně se ji vyplatí vidět a slyšet živě. Koncertními vystoupeními kapela odkrývá svou energickou a veselou stránku a právě ta umocňuje jejich hudbu.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...