Brněnská kapela Hysterical Naked pokřtí na Melodce své debutové album

Brno, 10. ledna 2013 - Kapela Hysterical Naked, která patří k objevům české hudební scény, pokřtí své debutové album. Koncert a následný křest CD „Inferior Specimen for More“ proběhne v brněnském hudebním klubu Melodka v pátek 18. ledna ve 20 hodin. V roli speciálního hosta vystoupí skupina Airfare.

Hysterical-Naked-booklet

„Brno je naše rodné město, kde máme i nejvíce fanoušků. Když jsme přemýšleli o místě křestu, nezapochybovali jsme ani minutu,“ říká kytarista kapely Jiří Maršálek a dodává: „Na koncert chystáme několik hudebních i vizuálních překvapení, zahrajeme samozřejmě taky naše písně, které fanoušci znají z rádií.“

Kapela Hysterical Naked vznikla v roce 2011 v Brně. Pohybuje se v prostoru chytrého progresivního rocku a chytlavého rock'n'rollu s důrazem na hudbu samu. Proplétání žánrů vytváří originální zvuk skupiny a její charakteristický styl, doplněný výrazným zpěvem a vokály. Hudebně se Hysterical Naked přibližuje k stylům kapel jako Pink Floyd, Radiohead, Simon & Garfunkel či Red Hot Chili Peppers, současně se snaží o moderní výraz a experimentování se zvukem.

Kapela hraje ve složení Karel Stránský (zpěv, kytara), Jiří Maršálek (kytara, klávesy, vokály), Lukáš Olejníček (kytara), Jan Rúznar (basová kytara) a Jindřich Kerndl (bicí).

Debutové album Inferior Specimen for More vychází  v lednu 2013. Na březen 2013 kapela chystá nový singl v produkci známého zvukového inženýra a producenta Ecsona Waldese (David Koller, Kamil Střihavka, Toxique, Charlie Straight, UDG...). Singl současně vyjde s originálním hudebním videem.

Foto: archiv kapely


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...