Britský DJ Paolo Mojo vystoupí na Flédě

Brno, 10. května 2012 — V pátek 18. května proběhne na Flédě další pokračování party Elektra, na které se tentokrát představí britský DJ a producent Paolo Mojo. Paolo Mojo, vlastním jménem Paul Bimson, pochází z Londýna a hraní se aktivně věnuje už jedenáctým rokem. Jeho specialitou je progresive house, techno a tech house, ovšem neštítí se ani pravidelných odboček do elektra, breakz či diska.

fanousci-koncert-fleda

Paolo Mojo stál rovněž za vůbec prvním DJ mixem, který byl určen exkluzivně pro iTunes. Konkrétně šlo o set Renaissance Digital 01, který Mojo namíchal pro label Renaissance. Paolo Mojo je obecně znám jako výborný DJ a není tedy nic překvapivého na tom, že iDJ Magazine o něm např. mluví jako o „mistrovi CD mixů“.

Vedle Paolo Moja se na hlavním pódiu dále představí domácí Orbith, Gat Electra, Nika a Luis, kteří podpoří hlavního hosta v jeho tech housovém tažení. Na barové stage s podtitulem „Magic bday“ pak vystoupí Guga, Elio, Kema, Fly a Pete White.

Quattro Special
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 18. 5. 2012
Start: 20:00 hod.
Vstupné: 199 Kč (na místě) / 249 Kč (předprodej)
Hlavní stage: Paolo Mojo (UK), Orbith, Gat Electra, Nika, Luis
Magic b-day bar stage: Guga, Elio, Kema, Fly, Pete White

(red), ilustrační foto: Kryštof Turek


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...