Jan Sokol představí na autogramiádě knihu Jak jsem se měl na světě

Brno, 15. ledna 2012 - V brněnském knihkupectví Barvič a Novotný se 24. ledna od 15.30 hodin uskuteční autogramiáda významného českého filosofa Jana Sokola, spojená s besedou a představením jeho vzpomínkové knihy Jak jsem se měl na světě. Významný český filozof se ohlíží za svým životem, který prošel mnoha pozoruhodnými proměnami - od řemeslníka až k děkanovi Fakulty humanitních studií Univerzity Karlovy a kandidátovi na prezidenta republiky.

 

jan-sokol-jak-jsem-se-mel-na-svete-v

Kariéru začal ve zlatnické dílně, pokračoval jako technik v ústavech zabývajících se začínajícími počítači, k filozofii se profesionálně dostal až po změně režimu. Jeho vyprávění je příkladem nesentimentálního, statečného postoje k životu a může sloužit jako příklad hodný následování. Publikace vznikla na základě autobiografického vyprávění v rozhlasovém cyklu Osudy na stanici ČRo 3 - Vltava a je doprovázena výběrovou bibliografií a obrazovou přílohou.

(red)

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...