Mladík v Brně si dal lysohlávky, poté zdemoloval byt

Brno, 19. listopadu 2012 (MEDIAFAX) - Jednotka operativního zásahu zasahovala v bytě v Brně, odkud se ozýval hluk a rány. Agresivní zdrogovaný mladík demoloval zařízení, skončil v nemocnici, řekla v pondělí mluvčí brněnských strážníků Denisa Kapitančiková.

Manazer-sileny-vykrik

Případ se stal o víkendu v Trýbově ulici. "Obyvatele domu uslyšeli v nočních hodinách silné rány a křik. Do bytu se nemohli dozvonit, aby zjistili, co se děje, a proto informovali policii," sdělila Kapitančiková.

Dovnitř se nemohla dostat ani hlídka, která zavolala operativní jednotku. Ta se dostala dovnitř přes balkon pomocí slaňovací techniky. "Byl byl zdevastovaný a zařízení zcela rozházené. Uvnitř byl mladík, který byl psychicky rozrušený a napadal strážníky," uvedla mluvčí.

Jednotka agresora zpacifikovala. Na místě našla velké množství lysohlávek, kterými se pravděpodobně mladík přiotrávil. Záchranáři převezli muže do nemocnice. Případem se zabývá státní policie.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...