Policie odhalila zdrogovanou řidičku, v batohu měla chemikálie k výrobě pervitinu

Brno, 5. listopadu 2012 (MEDIAFAX) - Čtyřiadvacetiletou řidičku pod vlivem drog odhalili policisté v Brně. Přiznala se, že kouřila marihuanu a vzala si i léky, řekla v pondělí brněnská policejní mluvčí Andrea Straková. Policisté zastavili ženu ve vozidle Renault v posledních dnech. "Na první pohled bylo jasné, že je ovlivněná omamnými látkami. Přiznala, že kouřila marihuanu a ráno si dala dvě tablety léku, který se užívá při epilepsii nebo maniodepresivní poruše. Předchozí den měla dávku pervitinu," sdělila Straková.

drogy_pervitin_jehla

Dotyčná měla v batohu chemikálie k výrobě drogy. Policisté jí zadrželi řidičský průkaz a převezli k lékařskému vyšetření.

Žena se bude zpovídat z ohrožení pod vlivem návykové látky. Kriminalisté z týmu Toxi se zabývají i tím, zda se věnovala výrobě nebo distribuci drog.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...