Policisté zadrželi v Brně dealera pervitinu, drogu jim rozprášil do obličeje

Brno, 22. října 2012 (MEDIAFAX) - Až desetileté vězení hrozí sedmatřicetiletému dealerovi pervitinu, kterého policie zadržela v jednom z barů Brně. V pondělí o tom informoval brněnský policejní mluvčí Pavel Šváb. Během minulého týdne upozornili policii na muže svědci. "Seděl v jednom z barů v Pionýrské ulici a hrál automaty. Přitom za ním chodili lidé, kterým za peníze něco dával," uvedl Šváb.

Drogy-heroin-hromadka_thumb

Policisté nejprve zastavili jednoho z kupujících, který přiznal nákup pervitinu. Potom přistoupili v baru k prodejci. "Při hledání občanského průkazu něco svíral v ruce. Když jej policisté vyzvali k odložení věcí na stůl, prudkým pohybem jim rozprášil obsah do obličeje," řekl Šváb.

Všichni tři zasahující členové hlídky téměř dvoumetrového a stokilogramového muže zpacifikovali. "Zřejmě byl pod vlivem drog, protože nereagoval na výzvy k uklidnění. Jeho odpor ustal až po spoutání," dodal. Případ si převzali kriminalisté z protidrogového týmu.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...