Strážníci řešili sousedské spory, žena měla na parapetu rozlité zkyslé mléko

Brno, 7. listopadu 2012 (MEDIAFAX) - Strážníci řešili v Brně sousedské spory mezi dvěma ženami, z nichž jedna našla na parapetu vysypané zbytky jídla a rozlité zkyslé mléko. Ve středu o tom informoval Jakub Ghanem z brněnské městské policie.

Policie-pomahat-a-chranit-KT_thumb

"Čtyřicetiletá žena se obrátila na policii s tím, že našla na parapetu zbytky jídla. Kvůli špatným předchozím zkušenostem s udržováním pořádku podezírala jednaosmdesátiletou sousedku z vyššího patra, a proto ji šla upozornit, aby se nic podobného neopakovalo," řekl Ghanem.

Seniorky se však zastal sedmapadesátiletý příbuzný, který měl mladší ženu vulgárně urážet a vyhrožovat jí násilím. Policie se případem nadále zabývá.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...