Muž nesl v tašce přes kilo marihuany. Prý dárek pro otce, vysvětloval policii

Brno, 12. října 2012 (MEDIAFAX) - Policisté odhalili v Brně u dvaadvacetiletého muže drogy v tašce. Pravděpodobně to byla marihuana, zajistili jsme i kradené platební karty, řekl v pátek brněnský policejní mluvčí Pavel Šváb. "Mladík se snažil před hlídkou rychle zavřít černou cestovní tašku a z místa zmizet. Při kontrole byl nervózní a neustále se díval na zavazadlo," uvedl Šváb.

marihuana

Podle něj byly uvnitř různé chemikálie a balíček v igelitové tašce omotaný páskou. "Muž vysvětloval, že je to dárek pro otce," podotkl Šváb. Podle něj měl dotyčný za pasem kuchyňský nůž. Policisté ho převezli na služebnu. "V tašce bylo kilo a půl nejspíš marihuany, čtyři platební karty pocházející z trestné činnosti, injekční stříkačy a další chemikálie," dodal.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...