Policie stíhá za neposkytnutí pomoci manžela ženy, která uhořela v chatce

Brno, 6. dubna 2012 (MEDIAFAX) - Až tříleté vězení hrozí devětapadesátiletému muži, jehož třiašedesátiletá žena uhořela v noci na středu v chatce v Brně a on jí nepomohl. Obvinili jsme jej z usmrcení z nedbalosti a neposkytnutí pomoci, informovala v pátek brněnská policejní mluvčí Andrea Straková. Muž skončil ve vazbě. "Z vyšetřování vyplynulo, že ženu zřejmě nechal v chatce uhořet," uvedla Straková.

Hasici-haseni-hadice-KT-01

Jak již informovala agentura Mediafax, tragédie se stala v noci na středu v zahrádkářské oblasti v Bohunicích. "Manželský pár bez domova nocoval tři dny v jedné z chatek bez souhlasu majitele. Poslední den dvojice zřejmě pila alkohol. Později nastal požár," řekla mluvčí.

Jak dodala, muž se zachránil, ale manželku nechal vevnitř uhořet bez poskytnutí pomoci. Hasiči následně při ohledání objektu našli ohořelé ženské tělo.

Lenka Horáková, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...