Brněnská společnost CM Trade Via se spojuje s Boneco CR

Brno, 17. ledna 2024 – Brněnská společnost CM Trade Via, jejímž největším projektem jsou specializované portály ProAlergiky.cz a PreAlergikov.sk, se k 1. 1. 2024 spojila s podobně zaměřenou firmou Boneco CR z Polné. Obě společnosti se sjednotí pod hlavičkou CM Trade Via s.r.o.

business handshake

CM Trade Via se vedle provozu poradenských portálů ProAlergiky.cz a PreAlergikov.sk specializuje na dovoz, výrobu a prodej produktů pro péči o zdraví a zejména pro zkvalitňování života alergiků, astmatiků a atopiků. Do ČR a SR dováží například přístroje na úpravu vzduchu značek Winix, Stylies nebo Meaco, inhalátory Norditalia nebo protiroztočové povlaky značky ProtecSom.

Akvizicí firmy Boneco CR se portfolio zastupovaných značek rozšířilo například o produkty na úpravu vzduchu švýcarské značky Boneco Healthy Air nebo zdravotnické přístroje švýcarsko-tchajwanské značky Rossmax. S převzetím zastoupení druhé zmiňované značky se CM Trade Via nově pouští také do segmentu tlakoměrů a teploměrů.

„Obě firmy spolu už přes 15 let obchodují a sdílejí snahu dodávat na trh spolehlivé a inovativní produkty pro péči o zdraví. Také máme společnou snahu o vzdělávání lidí s různými zdravotními potížemi, které má vést k lepšímu zvládání onemocnění a snížení závislosti na lécích,” říká Zuzana Blažek, ředitelka CM Trade Via. CM Trade se zároveň stává provozovatelem e-shopu ZivotAKrasa.cz zaměřeného na produkty pro wellness a zdravý životní styl.

Brněnská společnost CM Trade Via působí na trhu již více než 20 let. V roce 2023 dosáhla obratu přes 70 milionů korun, který znamená meziroční nárůst o 22 %. Aktuálně zaměstnává 16 lidí.

Foto: Ingimage


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...