V Brně se uskuteční konference na téma Linux

Brno, 29. října 2011 (MEDIAFAX) - Přesně za týden se v Brně-Králově Poli uskuteční šestý ročník konference LinuxAlt. Hlavním tématem letošního ročníku budou elektronické podpis, informovali její pořadatelé. LinuxAlt je přednášková akce zaměřená na Linux a další otevřené systémy. Cílem je zvýšit povědomí o Linuxu, informovat o jeho možnostech a využití v domácnosti i ve firmách a školách.

linux-pocitac

"Hlavním tahákem letošního ročníku jsou elektronické podpisy, bezpečnost a IPv6, mobilní svět je zastoupen přednáškami o Androidu a jiných mobilních ´hračkách´. Administrátoři si to své najdou v tématech o analýze logů a DNS serverech. Ke slovu se dostane open-source desktop současnosti, programy na tvorbu myšlenkových map, programování a mnohá další témata"nastínil ředitel spolupořádající společnosti Liberix Vlastimil Ott.

Konference se svou tematikou zaměřuje na začínající i pokročilé uživatele, administrátory, majitele firem, manažery i studenty. Loni jich na akci přišlo několik set. Šestý ročník konference LinuxAlt se uskuteční o víkendu 5. a 6. listopadu 2011, a to na půdě FIT VUT v Brně-Králově Poli. Vstup je volný.

Libor Popela

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...