Mezi Brnem a krajem došlo k dohodě na podpoře podnikatelů a investic

Brno, 25. května 2011 (MEDIAFAX) - Memorandum o vzájemné spolupráci, podpoře a rozvoji podnikatelského prostředí mezi statutárním městem Brnem a Jihomoravským krajem se chystají podepsat brněnský primátor Roman Onderka a jihomoravský hejtman Michal Hašek. Ve středu to řekl primátor Onderka.

ruce2-250

"Chceme společně koordinovat podporu podnikatelského prostředí v širší spádové oblasti brněnské aglomerace," řekl primátor. Magistrát a krajský úřad budou podle něj spolupracovat na programu rozvoje cestovního ruchu města Brna a zároveň i na souvisejícím programu rozvoje kraje.

"Společně chceme zlepšit globální dostupnost Brna, koordinovat systém péče o investory a územní plánování a rozvoj. Zlepšíme i komunikaci mezi městskými a krajskými institucemi," vypočítal primátor.

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...