Nové turistické infocentrum otevřeno na brněnském letišti

Brno, 10. března 2016 - Informace mohou hrát klíčovou roli v našem rozhodování, jindy nám mohou „jen“ zpříjemnit život. Jde jen o to, získat ty správné v pravou chvíli. Jedním z míst, která to mají přímo v popisu práce, jsou turistická informační centra. V Brně bylo nedávno otevřeno čtvrté infocentrum na letišti.

letiste brno ridici vez

Domácím i zahraničním návštěvníkům i Brňanům je k dispozici 365 dní v roce. Turistické informační centrum se nachází se v příletové hale letiště Brno – Tuřany. Je důležitým článkem propagace města, regionu, turistické oblasti i celého státu. Zdarma poskytne všechny důležité informace, naším cílem je aby navázalo s turistou, návštěvníkem Brna, přátelský kontakt, tak, aby byl při pobytu spokojen a rád se do našeho města vracel.

V nabídce informačního centra jsou nejen letáčky a propagační materiály s informacemi, ale nabízíme také možnost zakoupit drobné propagační předměty. Je možné zdeplatit kartou i v Eurech. Infocentrum je otevřeno od 8 do 16 hodin, vítá cestující ze všech pravidelných letů do Brna. Na začátku turistické sezóny bude provozní doba upravena tak, aby pokrývala všechny pravidelné lety na brněnském letišti.

Další informační centra Turistického informačního centra města Brna jsou otevřena v Radnické ulici (Stará radnice, pod krokodýlem), v sezóně na hradě Špilberk (u hlavní pokladny) a na Brněnské přehradě. IC v Radnické ulici je držitelem celorepublikové klasifikace A.T.I.C. v rámci rozsahu a kvality poskytovaných služeb v kategorii A. V loňském roce navštívilo informační centra 307 393 turistů, z toho bylo 124 257 cizinců.

Zdroj: TICmB, ilustrační foto: Letiště Brno


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...