Obrazem: V Brně-Bystrci se srazily dvě tramvaje, čtyři lidé se zranili

Brno, 31. května 2012 (MEDIAFAX) - Před zastávkou Ečerova v Brně-Bystrici se srazily ve čtvrtek krátce před 17.30 dvě tramvaje. Řidička jedné ze souprav a tři cestující se zranili, sdělil mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

"Těsně před zastávkou Ečerova najela zezadu tramvaj číslo 1 do stojící tramvaje stejné linky. Při nárazu se lehce zranili tři cestující a řidička zadní soupravy utrpěla tržné rány v obličeji," upřesnila mluvčí brněnského dopravního podniku Linda Škrancová.

nehoda-tramvaji-brno-bystrc-ecerova

Nehoda se stala krátce před 17.30. V současné době jsou koleje neprůjezdné. Doprava končí ve smyčce Rakovecká, odtud jezdí ve směru na sídliště Bystrc náhradní autobusy. Kolize potrvá přibližně do 20. hodině. "Škoda je zhruba 700 tisíc korun," dodal mluvčí Drápal.

nehoda-tramvaji-brno-bystrc-ecerova-foto

Eva Vanácová, foto: Drážní inspekce

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...