Slavkovský zámek láká na svatební inspiraci

Slavkov, 5. října 2012 – Načerpat svatební inspiraci nebo se jen pokochat sortimentem svatebních šatů či prstenů můžete v neděli 7. října od 14:00 do 18:00 hodin na Zámku Slavkov. Již podruhé se zde uskuteční akce pro budoucí svatebčany Svatba od A do Z. Tentokrát se v prostorách zámku představí prakticky všechny oblasti služeb, které můžete potřebovat pro váš svatební den.

svatba

Návštěvníci budou mít možnost nahlédnou do práce kadeřnice, manikérky a vizážistek, dozví se, co obnáší svatební fotografie nebo video a seznámí se s celým sortimentem snubních prstenů a svatebních oznámení. Součástí akce bude také prezentace svatebních šatů a doplňků podle aktuálních trendů, květinová výzdoba a ochutnávka svatebního cukroví, především tradičních koláčků. Tyto služby a mnohé další se Vám budou prezentovat v Historickém sále zámku a v Salla terreně.

K nahlédnutí budou zpřístupněny také všechny prostory zámku, které se využívají pro svatební obřady a také prostory. Speciální prohlídky budou probíhat v čase 15:00, 16:00 a 17:00 hod. Vstupné na tuto akci bude za zvýhodněnou cenu 50,- Kč.

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...