Plánujete svatbu? V Krpoli si ji můžete vyzkoušet nanečisto!

Brno, 4. února 2019 – Bílé šaty, nažehlený oblek, precizně uvázaná kytice. O tom, jak má vypadat jejich svatba snů, sní každý den tisíce párů. Díky akci Svatby na oko bude mít dvacítka z nich možnost si obřad vyzkoušet nanečisto ještě předtím, než se rozhodne, jak přesně má jejich významný den vypadat.

svatba srdce ruce

Přímo v brněnském Nákupním centru Královo Pole je v sobotu 23. února oddá populární bavič Jakub Kohák. Celou akci pak bude moderovat brněnská komička Adéla Elbel. „Chceme tak netradiční formou oslavit den zamilovaných. Proto od Valentýna až do konání akce vyzdobíme centrum slavobránou z květin. K dispozici budou také nejrůznější stanoviště se svatební tematikou, u kterých se lidé mohou vyfotit,“ popsala marketingová manažerka nákupního centra Edita Smělíková.

Pokud se o fotografie navíc podělí na Facebooku a Instagramu, mohou v soutěžích získat hodnotné ceny. Od 10 do 16 hodin se v centru uskuteční zhruba dvacet obřadů. „Pokud lidé mají zájem si u nás svatbu vyzkoušet, je potřeba, aby se přihlásili na webových stránkách svatbynaoko.cz,“ upozornila Edita Smělíková. Registrace se spustí 1. února. Každý pár si vybere přesný čas, ve kterém si chce říct své ano. „Kapacita je ale omezená, proto doporučuji s přihlášením příliš neotálet,“ doplnila Edita Smělíková.

Ženich ani nevěsta si s sebou nemusí nosit nic speciálního. V centru budou k dispozici veškeré rekvizity a také vizážistka, která svatebčany zdarma nalíčí. Kromě svatebních obřadů se pak lidé mohou těšit také na workshop sváteční květinové vazby, který pořádá květinářství Carmen Flora a podávat se budou lahodné dezerty z cukrárny Kolbaba. Každý ze svatebčanů dostane od Nákupního centra Královo Pole dárek a organizátoři navíc ze zapojených párů vylosují jeden, který vyhraje svatební cestu do Říma.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...