Svatbu na oko před Jakubem Kohákem si vyzkouší dvacítka párů

Brno, 21. února 2019 – Růže, nebo gerbery? Bílé, nebo růžové svatební šaty? To jsou otázky, na které si musí odpovědět každý pár, který se rozhodne uzavřít sňatek. Jak vypadá život v manželství si nanečisto vyzkouší dvacet párů v Králově Poli. V sobotu 23. února se tam totiž koná akce s názvem Svatby na oko.

svatba na oko kralovo pole

Dvě desítky přihlášených snoubenců přímo v Nákupním centru Královo Pole oddá oblíbený bavič Jakub Kohák. Celou akci pak bude moderovat brněnská komička Adéla Elbel. „Lidé se mohli na svatební obřad registrovat na našem webu od 1. února. Teď už máme plno. Místa se zaplnila velmi rychle. Evidujeme ale náhradníky, abychom plně využili kapacitu akce,“ uvedla za pořadatele Edita Smělíková.

Ženich ani nevěsta si s sebou nemusí nosit nic speciálního. V centru budou k dispozici veškeré rekvizity a také vizážistka, která svatebčany zdarma nalíčí. Kromě svatebních obřadů se pak lidé mohou těšit také na workshop sváteční květinové vazby, který pořádá květinářství Carmen Flora a podávat se budou lahodné dezerty z cukrárny Kolbaba.

Obřady se budou konat od 10 do 16 hodin. Po celý den se lidé mohou vyfotografovat na nejrůznějších stanovištích. „Jedná se o fotokoutky se svatební tematikou. Pokud se u nich lidé vyfotí a snímek nahrají na facebookovou stránku nákupního centra, zařadíme je do losování o zajímavé ceny,“ informovala Edita Smělíková. Hlavní výhrou je zapůjčení auta na jeden měsíc.

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...