TOP českoslovenští YouTubeři stráví na výstavišti den s fanoušky

Brno, 23. dubna 2018 - Už počtvrté v řadě připravily ty největší hvězdy českého i slovenského YouTube program pro své skalní fanoušky, kteří mají možnost strávit s nimi celý den a užít si zábavný program. Potkají se na Utuberingu, ojedinělé akci, která nemá v České republice obdoby. Setkání YouTuberů s obdivovateli se uskuteční v sobotu 5. května na brněnském výstavišti.

utubering 2018 brno vystaviste

Hlavní myšlenkou akce je zvednout děti, teenagery i starší věkové kategorie od počítačů a vytáhnout je na jeden den ven. Primárně ti, kdo patří do takzvané generace Z, mají možnost strávit s elitou internetových videí celý den. Tedy setkat se s nimi naživo a poznat je i jinak než z obrazovky notebooku, tabletu nebo mobilního telefonu. Na čtvrtém ročníku Utuberingu se fanouškům odhalí například Jirka Král a Kovy, Gogo, Anna Šulc, MenT, Martin Carev, Baxtrix nebo Bára Votíková, duo z A Cup of Style či Katka Králová publikující pod nickem Svět podle Katky.

„Letošní ročník přinese nejpropracovanější program, jaký jsme kdy měli. Už s druhým rokem akce jsme se jasně vymezili proti podpisovým akcím. Protože Utubering je postavený na zážitcích, a ty žádné podpisy nevynahradí. Proto každý rok posouváme hranice kreativity, zábavy a unikátních zkušeností, které mohou všichni návštěvníci získat právě tváří tvář jejich nejoblíbenějším internetovým idolům. A některé z nich nemají šanci na žádné jiné akci v průběhu roku potkat,“ říká k akci ředitel festivalu Lukáš Dejl.

Protože Utubering je událost nejen pro děti a mládež, ale také pro jejich doprovod, rok od roku nabízí zajímavější program i pro rodiče. Letos je budou v průběhu dne bavit jak YouToubeři, tak jiné známé české osobnosti, které nabídnou hlavně přednášky o cestování a dobrodružství, ale taky třeba o bezpečném chování na internetu.

Utubering začne ve 14.00 a končí ve 20.40. Pro limitovaný počet návštěvníků je připraven rozšířený program Utubering Exclusive, takže mohou přijít už dopoledne a užít si tří hodin programu navíc. Vstupenky lze zakoupit přímo na webu akce, ty základní aktuálně v ceně 499 Kč, posledních 10 dní před akcí budou za 599 Kč.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...