V Botanické zahradě na týden vystaví masožravé rostliny

Brno, 23. května 2017 - Od 25. května do 2. června se bude ve sklenících Botanické zahrady Přírodovědecké fakulty MU na Kotlářské konat výstava masožravých rostlin. „Při této příležitosti chceme připomenout, že skleníky letos slaví 20. výročí od slavnostního otevření. Architektem byl Petr Talanda. On i jeho nadaní vnuci představí svou práci některými díly, na panelech přiblížíme historii skleníků v naší zahradě,“ uvedla Magdaléna Chytrá, vedoucí Botanické zahrady.

masozrava rostlina botanicka zahrada brno

Výstava bude otevřena denně od 9 do 18 hodin, prohlédnout si lze všechny skleníky, a je možné si masožravé rostliny i zakoupit. Expozice je velmi vhodná pro školní exkurze, pro které je k dispozici kvalifikovaný výklad.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...